Gallery

Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements
 
Assalamualaikum korang. 
Dalam blog ni banyak saya cerita tentang ESP kan? Banyak sangat lah sebab saya memang suka sangat dengan ESP ni.  Tapi ramai yang tak tahu siapa yang betul-betul perlukan ESP ni kan? Sebenarnya, hampir semua individu boleh ambil ESP kecuali lah kalau kencing ada protein tu, itu kes lain lah. Sebab nanti buah pinggang berat nak proses.


Ok straight to the point.


SIAPA YANG PERLUKAN ESP?

1. Individu yang mempunyai kulit kusam, dan berjeragat

2. Individu yang sering keletihan dan tidak bermaya akibat work load yang sangat banyak

3. Individu yang sering mengalami gastrik

4. Individu yang menyusukan anak dan ingin meriahkan lagi susu

5. Individu yang mengalami ekzema

6. Individu yang menghidap kencing manis dan perlukan snek yang tidak mengganggu gula mereka

7. Individu yang berpantang untuk tenaga segera serta memulihkan sel-sel baru

8. Individu yang ingin penyerapan vitamin dan nutrien dengan lebih baik

9. Individu yang ingin mengurangkan kesan stretch mark 

10. Individu yang ingin memudarkan parut pembedahan

11. Individu yang terlalu sibuk sehingga tiada masa untuk makan pagi 

12. Individu yang ingin kurus

13. Individu yang mempunyai rambut dan kuku yang rapuh serta rambut gugur terlalu banyak

.
.
.

Fuh..banyak tu. Ada lagi banyak sebenarnya. Nanti sambung naaaa...Dah habis break time ni. 
Jangan lupa promo ESP masih ON tau! ;)





Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments:

Video