Gallery

Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements

Dah lebih 3 tahun dalam bidang shaklee ni. Im stil learning and learning. Bidang ni saya suka sebab boleh tambah nilai hidup orang lain.
Bila orang cuba supplemen shaklee dan berkesan pada mereka, saya lah insan yang paling happy sekali. Setiap kali doa saya pasti iringi customer2 yang ada masalah dalam kesihatan atau kecantikan.
Bisnes ini lebih kepada networking di mana hubungan yang di bina lebih matang dan kukuh. percaya atau tidak, saya kenal apa itu dhuha dan tahajud dari mentor2 saya. Alhamdulillah rezeki yang bukan biasa bila dapat ilmu macam tu.
Saya banyak dapat guide line dari mentor2 hebat saya. They were awesome! And you can be awesome too with choosing me as your mentor. :)

KENAPA PILIH SAYA?
1. Serius berbisnes. Hampir 4 tahun saya dalam bidang ni. kalau saya main2 dah lama buat bisnes lain dan tinggalkan shaklee.

2. Ilmu - masih belajar tapi alhamdulillah kira asas2 vitamin semua dalam tangan dah. cara saya suka studi vitamin dan suka kaji. which is most product saya dah cover.

3. Online coaching -saya jarang keluar2 ni. mostly biz saya atas talian. so kalau nak coaching sambil2 pun boleh sangat.

4. FREE graphic & poster untuk kegunaan anda semua. dulu2 saya buat semua sendiri. you all kira lucky di spoon feed semua but ramai jugak kadang2 beralasan. hmm..;)

5. FB ads - kami master dalam marketing & iklan & copy writing di mana suami saya sendiri merupakan agen Fb ads yang tahu selok belok. Saya delegate the job kat dia

6. POSTforYOU - untuk yang awal2 berbisnes saya akan tolong packing and pos barang customer anda. Ala2 dropship. tapi bonus point tetap untuk anda. Dah boleh bertatih nanti baru saya lepaskan pada anda sedikit demi sedikit.

Percayalah.
bisnes ini sangat best
tapi bisnes ni bukan senang jugak tau. Saya tak janjikan bulan dan bintang.
tapi jika usaha anda setinggi bulan dan bintang anda mampu untuk berjaya!


see u at top
need consultation?
whatsapp 0122319979
Pengedar Shaklee anda




Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments:

Video