Gallery

Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements
Assalam,

Dah lama sungguh tak menulis di sini kan. Banyak fokus pada FB & Insta, blog ni terabai plak. hehe. Tapi masih ramai yang WhatsApp dan call untuk tanyakan macam2 dari saya dari entri2 sebelum ini. Yang mana saya boleh bantu, insha Allah saya bantu. :)

Ok esok dah last syawal dah! Dah habis semua open house yang sebabkan jam setiap weekend. LOL. Musim haji nak bermula dah. Nak dekat haji ni, teringat masa saya mengerjakan umrah tahun lepas. Satu pengalaman yang tak dapat nak dilupakan :)

Berdasarkan pengalaman saya di Tanah suci Mekah & Madinah, kesihatan yang baik adalah asas untuk melakukan ibadat di sana. Alhamdulillah, saya pergi dulu musim sejuk, dan tak ada selesema hatta sebersin pun. Subhanallah. Semuanya kuasa Allah. Kita sebagai manusia ada ikhtihar juga kan ? :)

Saya nak tawarkan pakej UMRAH/HAJI yang mengandungi 4 supplemen Shaklee yang sangat membantu sepanjang anda di sana.

supplemen umrah

Jom tengok secara ringkas apa fungsi ke empat-empat supplemen tersebut :

1. VITALEA  - merupakan multivitamin yang mempunyai pelbagai jenis vitamin dan mineral serta iron yang membantu badan untuk kekal bertenaga di sana. Pengalaman saya sendiri, saya suka ambil vitalea pada malam hari untuk bangun awal pagi. Memang senang bangun dan bertenaga. Sesuai untuk jadual padat di musim haji nanti

2. VITAMIN C - vitamin ini pula memang sangat best sebab boleh mengurangkan risiko selesema terutama untuk yang beralih cuaca ke bumi barakah itu

3. GARLIC COMPLEX - sangat sesuai untuk membina antibodi dan sistem imun badan. Ia juga bersifat anti viral dan anti fungal.

4. OSTEMATRIX  -  Mengurangkan lenguh2 badan dengan hanya 4 biji ostematrix setiap malam. Jika saya, selalu telan 5 ke 6 biji masa heavy load di siang hari. hehe. Memang senang tidur dan senang bangun.

Untuk yang nak order pakej lengkap ini akan disertakan dengan FREE pill box dan surprise gift untuk anda. Kalau ada emak ayah nak pergi haji atau sedara yang nak pergi, boleh hadiahkan mereka hadiah yang istimewa ini. Berbaloi2 kerana kesihatan yang baik adalah asas untuk membuat ibadat dengan lebih baik.

Kita cuma mampu ikhtihar, selebihnya Allah menentukan.
Selamat menunaikan ibadat haji . Doakan kami untuk tiba di sana lagi. Rindu lah!


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe

0 comments:

Video