Showing posts with label Alfalfa. Show all posts
Showing posts with label Alfalfa. Show all posts
, ,

ANDA PERLU DETOKS SEGERA JIKA . . .

Assalamualaikum semua.. Hi semua. Im on my 1st day on DETOKS. So far so good! Tapi entri ni kita cerita dulu kenapa kita kena DETOKS. Ingat ye, DETOKS dan DIET adalah dua benda yang sangat berbeza tau. DETOKS bukan nak kurus semata tau. Banyak lagi benefits DE…
Share:
CONTINUE READING

BAU BADAN HILANG DENGAN ALFALFA!!!

Masih ingat dengan entri tentang masalah bau badan  ? Saya menulis entri ini sebulan yang lepas. Dalam seminggu yang lepas ada seorang terjumpa blog saya dan beliau whatsapp saya terus. Customer saya ni  adalah student di Puncak Alam tau. Kebetulan memang deka…
Share:
CONTINUE READING
,

PANTAU BAU BADAN ANDA!!

Adakah anda mempunyai bau badan yang kurang menyenangkan? Atau anda tidak tahu langsung anda boleh menyebabkan orang di sekitar anda tidak selesa kerana bau badan dan peluh berlebihan?. Pastikan anda mempunyai bau badan yang neutral supaya orang selesa dan a…
Share:
CONTINUE READING
,

Selalu kena tipu tentang ALFALFA SHAKLEE!!

Siapa tak sabar dengan Alfalfa shaklee memang boleh KALAH sebelum berjuang. Kenapa? Ha, ramai yang tak tahu pasal ni. Walaupun dah berulang kali beritahu pun, saya nak higlight lagi sebab ia amat penting jika nak amalkan supplemen secara betul. Ramai yang mak…
Share:
CONTINUE READING
,

Miss V sakit!!!

Assalamualaikum semua... Tengok tajuk pun dah tahu post ini khusus untuk siapa kan..so bagi yang perempuan, boleh baca dan amalkan tips-tips yang bakal saya share dalam entri ini mengenai kebersihan vagina. Yang lelaki pun boleh baca dengan tujuan untuk menye…
Share:
CONTINUE READING
, , , , ,

Bye-Bye to jerawat dan jeragat!

Saya tahu perasaan wanita bila jerawat or jeragat muncul di muka..wah..sangat lah annoying..tak best sungguh..kurang keyakinan diri, asyik fikir macam mana nak hilangkan jerawat tuh..fikir punya fikir, lagi stress dan lagi menjadi2 jerawat tu..hehe...so jom …
Share:
CONTINUE READING
,

Teman setia wanita! Most wanted items on JANUARY

Baru entri lepas saya cerita tentang ALFALFA mampu boost susu..sejam lepas tu saya dapat sms mengatakan promo bulan ini adalah ALFALFA..memang saya tersenyum sendirian sambil drive ke hq. Apa lagi, terus borong satu set alfalfa, dan tak sampai setengah hari h…
Share:
CONTINUE READING
, , ,

Alfalfa 3 biji boost susu **PENANGAN HEBAT ALFALFA**

Alfalfa memang terkenal dengan milk booster yang hebat lagi-lagi kalau ambil bersama ESP..terhebat!!! Ni hasil pam saya untuk sesi yang ke dua..Sesi pertama saya dapat 5 oz je total walaupun baru perah setelah semalaman tak pam. Lepas tu saya amik ALFALFA 3 B…
Share:
CONTINUE READING
,

PENGAKUAN BENAR TENTANG ALFALFA

Hari ini nak dedah tentang penggunaan alfalfa pada diri saya..sebenarnya memang pengguna setia Alfalfa sebelum pregnant hari itu..lepas dah pregnant terus stop sebab takut kecutkan rahim..actually boleh saja makan sebiji or 2 biji ..but at your own risk la ka…
Share:
CONTINUE READING
, , ,

GOUT~ radang sendi yang menyeksakan! Jom cure!!!

Siapa yang tak pernah tahu tentang gout? Jom baca sekilas poster di bawah ini..Khas untuk anda : Pemakanan sangat penting untuk mencegah gout..jangan berlebihan makan seafood dan daging merah..Rasulullah pun dah pesan semuanya kena bersederhana...makan pun ke…
Share:
CONTINUE READING
,

Vitamin Cinta

Ok..2 vitamin di atas sangat memainkan peranan dalam hubungan suami isteri. Kenapa saya kata begitu?Jom check balik. VITAMIN E : Vitamin E memang terbukti meningkatkan tenaga dan daya seksual lelaki. Ia memantapkan lagi tenaga serta daya tahan dan ereksi ba…
Share:
CONTINUE READING

Promo raja segala tumbuhan! ALFALFA!

Salah satu hot item yang saya sangat suka. Saya percaya ramai wanita juga sangat suka akan ALFALFA kerana 'HOT' .. Bukan sahaja sumber keintiman para suami isteri malah ada banyak lagi fungsi. Boleh tengok sini  untuk lebih details Nak dalaman yang be…
Share:
CONTINUE READING

Alfalfa

Apa itu alfalfa? Alfalfa adalah sejenis tumbuhan herba yang akarnya ditanam sedalam 6 meter ke bawah dan mempunyai pelbagai khasiat, ada vitamin C, A,E dan K serta mengandungi iron. Ia adalah sejenis herba yang membersihkan toksik. Jom intai apa kegunaanya : …
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

Set Penyusuan

Sebelum cerita panjang pasal produk shaklee ni, saya lagi suka share apa yang saya rasa melalui produk ini. Di entri sebelum ini saya ada janji nak kongsi cerita tentang set penyusuan yang saya ambil. Saya memang cepat penat, stress, kelam kabut dan tak terur…
Share:
CONTINUE READING