Showing posts with label B-Complex. Show all posts
Showing posts with label B-Complex. Show all posts
, , , , ,

Bye-Bye to jerawat dan jeragat!

Saya tahu perasaan wanita bila jerawat or jeragat muncul di muka..wah..sangat lah annoying..tak best sungguh..kurang keyakinan diri, asyik fikir macam mana nak hilangkan jerawat tuh..fikir punya fikir, lagi stress dan lagi menjadi2 jerawat tu..hehe...so jom …
Share:
CONTINUE READING
, ,

Nak anak yang pintar?????Jom baca

Saya jarang beli paper star. Dulu-dulu selalu beli masa time cari kerja.Sekarang beli lagi bila nak cari kerja lagi..hehe...Certain articles dalam The Star memang menarik dan infomatif. Satu artikel yang memanggil saya untuk update blog hari ini is 'SMAR…
Share:
CONTINUE READING

B compleks shaklee~ MURAH dan LENGKAP!!

B Compleks merupakan vitamin yang sangat penting untuk kita. Lengkap dengan 8 jenis vitamin B, B compleks shaklee merupakan item yang unggul terutama untuk wanita hamil. Dahulu, saya juga pernah mengambil B compleks jenama lain, namun, badan saya tak boleh a…
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

Set Penyusuan

Sebelum cerita panjang pasal produk shaklee ni, saya lagi suka share apa yang saya rasa melalui produk ini. Di entri sebelum ini saya ada janji nak kongsi cerita tentang set penyusuan yang saya ambil. Saya memang cepat penat, stress, kelam kabut dan tak terur…
Share:
CONTINUE READING