Showing posts with label ESP. Show all posts
Showing posts with label ESP. Show all posts

Keunikan ESP shaklee

Assalamualaikum semua, Hye, hari ini nak share sedikit info tentang esp Shaklee. Sebenarnya banyak sangat keistimewaan esp Shaklee ni.Saya pernah share dalam banyak entri sebelum ini tentang soya ESP shaklee  sebelum ini. Pernah juga saya kupas tentang kelebi…
Share:
CONTINUE READING
,

Bayi tidak kenyang walaupun selepas menyusu

Ramai mengalami masalah bayi tidak kenyang selepas menyusu. Terutamanya untuk ibu-ibu yang baru pertama kali melalui tempoh penyusuan susu ibu. Sebenarnya, ada cara-cara tertentu untuk memastikan bayi kenyang dengan hanya minum susu ibu . Pastikan bayi kerap ke…
Share:
CONTINUE READING
, ,

KIRA KALORI MINUMAN ANDA!

Assalamualaikum... Korang suka minum teh tarik tak? Suka kan? Mesti kebanyakan orang suka teh tarik ni. Susah lah nak jumpa orang yang tak gemar teh ni. Kalau lepak mamak mesti teh atau milo ais paling favourite kan?? Saya antara penggemar milo dan teh juga.Tap…
Share:
CONTINUE READING

SIAPA PERLUKAN ESP?

Assalamualaikum korang.  Dalam blog ni banyak saya cerita tentang ESP kan? Banyak sangat lah sebab saya memang suka sangat dengan ESP ni.  Tapi ramai yang tak tahu siapa yang betul-betul perlukan ESP ni kan? Sebenarnya, hampir semua individu boleh ambil ESP ke…
Share:
CONTINUE READING
,

MITOS TENTANG SOYA

Hi korang. Ramai pulak yang nak ESP ni sebab promo kan? kan? Namun saya pasti ramai jugak tertanya-tanya adakah soya bagus atau tidak untuk kesihatan. Semalam kami ada kelas telegram bersama nutritionist Sarah. Memang best sangat tau dengar cara dia sampaikan.…
Share:
CONTINUE READING