Gallery

Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements Shaklee Supplements
Showing posts with label Set penyusuan. Show all posts
Showing posts with label Set penyusuan. Show all posts

Hi all, lama dah tak up pasal set menyusu shaklee. Jom cekidaut



★SET MENYUSU PREMIUM★

Vitalea➳ multivitamin tertua yang mengembalikan kecergasan dan tenaga

ESP➳soya non gmo yang membantu memekatkan susu dan boost susu serta mengenyangkan si ibu dan anak

Alfalfa➳ bertindak sebagai milk booster dan mengelak keputihan serta kacip fatimah moden

B complex ➳ anti stress yang membantu emosi si ibu lebih stabil dan melancarkan susu

Vitamin C ➳ menguatkan sistem imun seterusnya menyalurkannya kepada si anak

Ostematrix ➳sumber kalsium untuk si ibu dan anak terutama apabila si ibu haid kerana kalsium akan hilang semasa haid dan
menyebabkan susu kurang


★KELEBIHAN SET MENYUSU PREMIUM★

Memeriahkan susu ibu dengan syarat konsep supply vs demand di patuhi

Ibu lebih tenang dan cergas kerana set ini membantu ibu untuk lebih bertenaga

Susu lebih pekat dan anak cepat kenyang

Kulit ibu dan si anak lebih licin dan halus serta cantik

Si ibu mendapat extra benefit iaitu keputihan kurang dan mengecutkan rahim serta mencantikkan kulit

Dapat membuat stok susu lebih untuk anak

★KENAPA SET INI MENJADI PILIHAN RAMAI UNTUK IBU MENYUSU?★

Di iktiraf oleh KKM

100% Halal

Ada extra benefits kerana set ini bukan untuk boost susu sahaja.

Set ini lengkap untuk nutrien si ibu dan kecergasan si ibu semasa menyusukan anak

Tiada unsur-unsur perasa tambahan dan sintetik

Di pantau oleh RND yang sangat ketat

Di iktiraf di Malaysia sejak 50 tahun yang dahulu

Juga dikenali sebagai 'super mom booster' kerana set ini boleh membantu si ibu lebih cergas!

Anda ibu menyusu?
Sering letih bekerja kerana anak suka mengempeng?
Pucat dan tidak bermaya akibat menyusu?

☏ Anda boleh whatsapp kami di
<< 0122319979 >>
<< 0122319979 >>
<< 0122319979 >>

 Atau PM di

Anda nak tengok koleksi testimoni? Ada banyak di link ini :



Nak COD?
Jom COD shaklee  di area sekitar shah alam dan sungai buloh






















lecithin

Saya jarang cerita tentang lecithin dalam blog ni kan? Tapi nak tahu tak lecithin lah paling laris selepas ESP dan ALFALFA...Setiap kali restok mesti ada sahaja customer tahu..hihi..mesti habis lecithin..

Well, lecithin ni berfungsi untuk memecahkan lemak dalam badan..lagi best sebab lecithin ni boleh di consume oleh ibu yang menyusukan anak mereka. Superb kan.. Saya masa pantang dulu memang berat lambat turun ( anak pertama)..lepas tu saya hanya makan sebotol lecithin sahaja..zupp..turun berat saya dengan jayanya..lepas tu saya terus breastfeeding sampai sekarang berat susah nak naik...hihi,,tapi teringin nak continue omega pulak sebab nak kempiskan perut ( biasalah kan lepas bersalin bila malas pakai bengkung ini lah jadinya,..haha)

Lecithin ni juga boleh elak milk clot ( bengkak susu)..Mostly customer saya memang repeat order lecithin ni...nak tengok testimonial yang menarik? Jom layannn...

testimoni lecithin

testimoni lecithin

testimoni lecithin


JOM MISI KURUS TANPA EFFECT BREASTFEEDING!!


Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di www.facebook.com/Rehanswardrobe
Di entri sebelum ini saya ada kongsikan tentang set penyusuan Shaklee. Tapi itu hanya secara umum. Jom kita tengok lagi apa lagi set penyusuan yang ada. :)

Untuk ibu-ibu yang menyusu dan kerap menghadapi masalah tentang supply susu, saya suka mengesyorkan tentang set ini :

SET 3M ~ Vita C + B-compleks + Alfalfa+ Vitalea + Ostematrix + Energising Soy Protein (ESP)

Set 3 M adalah untuk  ibu-ibu menyusu yang kurang susu, hanya mampu dapat 1 oz atau kurang setiap sesi, dan sesuai untuk ibu yang hendak relactation ( mengembalikan kembali susu)

SET B~Vita C + B-compleks + Alfalfa+ Vitalea

Set ini sesuai untuk ibu-ibu yang tiada masalah penyusuan, tetapi ingin menjadi lebih bertenaga dan mahu memberikan nutisi yang terbaik kepada anak mereka.

SET E~ Vita C + B-compleks + Alfalfa+ Vitalea + Ostematrix

Set ini pula sesuai untuk ibu yang kekurangan kalsium dan sering keletihan.


 Tetapi perlu diingatkan ye, konsep penyusuan yang asas adalah SUPPLY vs DEMAND. Jika anda mengambil mahu mengambil supplement2 di atas tanpa ada usaha dari anda, lupakan sahaja niat anda..:) Pengambilan supplement perlu berasaskan pada kekerapan pam dan DF, banyak minum air dan hindari stress!Saya bukan hanya menjual supplement tanpa ada hala tuju ya..perlu ada tujuan dan usaha yang seiring!

Boleh contact saya untuk sebarang konsultasi! 

Hubungi saya :

Rehana

0122319979 / PM saya di facebook.com/Rehanswardrobe
Sebelum cerita panjang pasal produk shaklee ni, saya lagi suka share apa yang saya rasa melalui produk ini. Di entri sebelum ini saya ada janji nak kongsi cerita tentang set penyusuan yang saya ambil. Saya memang cepat penat, stress, kelam kabut dan tak terurus waktu mula-mula lahirkan syamil dulu. Rasa macam tak menang tangan terutamanya bila start kerja. Fuh..even tak masak (MIL masakkan), tak yah sidai kain (semua MIL da buat ) tp sy tetap rasa penat sebab tak cukup tidur. yelah, syamil suka tahajjud malam2..:D

So saya fikir saya kene ambil supplemen. Dari dulu lagi emak dah pesan kata badan saya lemah dan selalu kene selesema dan demam. Tapi waktu tu saya tak konsisten ambil apa2 vitamin. minggu pertama je makan, lepas tu terlupa, and last2 masuk tong sampah. Tapi bila dah ada anak, kita akan fikir untuk anak kan? Yelah, belum duduk rumah sendiri handle semua benda dah penat..bayangkan kalo dah pindah nanti...So saya mula mencari supplemen yang bagus. Survey punya survey saya pun buat keputusan untuk ambil Set B dari Shaklee


set penyusuan
Ok jom gali ilmu pasal set B ni...

Set ini untuk wanita yang tiada masalah penyusuan. Sebagai supplemen asas dan secara tidak langsung boleh tambah susu...dengan syarat...KERAPAKAN CREATE DEMAND@ KERAP PAM @ KERAP DF.

B-Complex

Vitamin ni dikenali sebagai vitamin anti stress. Boleh memekatkan susu, meredakan sakit kepala, mengurangkan keletihan mata, Yang paling penting kurangkan stress. Bila stress, susu pun susah nak keluar. So yang ni boleh bantu dalam mengatasi stress. 

Vita- C

Untuk tujuan kecantikan kulit dan menyeimbangkan sistem imun. Boleh kurang dapat selesema dan sakit. bukan langsung tak ada ya! Kulit muka pun jadi lebih anjal dan jeragat pun akan kurang

Vita Lea

Mengandungi pelbagai mineral dan dikenali sebagai multivitamin. Pemberi tenaga juga.

Alfalfa

Yang ni jarang yang pernah dengar kan? Vitamin ni salah satu cara nak boost up susu. Tapi kena minum air banyak ( 2-3 liter). Alfalfa boleh mengecutkan rahim, bertindak sebagai kacip fatimah dan mengurangkan keputihan.


Outcome dari saya :

Memang berbaloi untuk invest. Anda pasti tersenyum dengan hasilnya. Saya rasa kurang penat, kurang stress dan mampu membuat kerja secara multi task! Ramai tegur kulit muka saya cantik dan bersih. Mula-mula tak tahu sebabnya adalah kerana supplement ini. FREE FROM JERAGAT! Besh!

Nak beli?

Jom order dengan saya

Rehana
0122319979
rehanswardrobe@gmail.com
www.facebook.com/Rehanswardrobe

FREE DELIVERY UNTUK AREA GOMBAK DAN SUNGAI BULOH!











Video