Showing posts with label Set penyusuan. Show all posts
Showing posts with label Set penyusuan. Show all posts
,

Bayi tidak kenyang walaupun selepas menyusu

Ramai mengalami masalah bayi tidak kenyang selepas menyusu. Terutamanya untuk ibu-ibu yang baru pertama kali melalui tempoh penyusuan susu ibu. Sebenarnya, ada cara-cara tertentu untuk memastikan bayi kenyang dengan hanya minum susu ibu . Pastikan bayi kerap ke…
Share:
CONTINUE READING

SET MENYUSU SHAKLEE

Hi all, lama dah tak up pasal set menyusu shaklee. Jom cekidaut ★SET MENYUSU PREMIUM★ ✔ Vitalea ➳ multivitamin tertua yang mengembalikan kecergasan dan tenaga ✔ ESP ➳soya non gmo yang membantu memekatkan susu dan boost susu serta mengenyangkan si ibu dan anak ✔ Alfalf…
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

CERITA BEST TENTANG LECITHIN..KURUS SAMBIL BREASTFEEDING!

Saya jarang cerita tentang lecithin dalam blog ni kan? Tapi nak tahu tak lecithin lah paling laris selepas ESP dan ALFALFA...Setiap kali restok mesti ada sahaja customer tahu..hihi..mesti habis lecithin.. Well, lecithin ni berfungsi untuk memecahkan lemak da…
Share:
CONTINUE READING

SET PENYUSUAN~

Di entri sebelum ini saya ada kongsikan tentang set penyusuan Shaklee. Tapi itu hanya secara umum. Jom kita tengok lagi apa lagi set penyusuan yang ada. :) Untuk ibu-ibu yang menyusu dan kerap menghadapi masalah tentang supply susu, saya suka mengesyorkan ten…
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

Set Penyusuan

Sebelum cerita panjang pasal produk shaklee ni, saya lagi suka share apa yang saya rasa melalui produk ini. Di entri sebelum ini saya ada janji nak kongsi cerita tentang set penyusuan yang saya ambil. Saya memang cepat penat, stress, kelam kabut dan tak terur…
Share:
CONTINUE READING