Showing posts with label Vita Lea. Show all posts
Showing posts with label Vita Lea. Show all posts
,

KERJA RUMAH TAK PERNAH STOP. PENAT? JOM BACA TIPS INI

Assalamualaikum semua, Dah lunch semua dah, baru lepas makan kat ofis ni. Selalunya masa lunch hour ni memang saya guna masa untuk blogging atau update bisnes sebab kerja kat rumah tak pernah stop. Hehe. Betul ke? Actually memang semua kerja pun tak pernah stop…
Share:
CONTINUE READING
,

MULTIVITAMIN MACAM-MACAM VERSI. ANDA PILIH YANG MANA SERASI

Tahu tak kini Shaklee ada 3 multivitamin yang terhebat. :) MEAL SHAKE - serbuk vanila yang wangi dan sedap untuk dibancuh - sesuai untuk kanak-kanak dan individu yang tidak gemar pil - mengandungi lebih 19 jenis vitamin dan mineral serta fiber VITALEA - Tablet un…
Share:
CONTINUE READING

15 SEBAB ANDA HARUS TERJEBAK DENGAN VITALEA SHAKLEE!!

Assalamualaikum semua...hijau pemandangan di atas kan...hehe.. Hari ni nak kupas lagi tentang VITALEA . Belum ada lagi entri yang saya wujudkan khas untuk VITALEA ni. Antara yang menarik tentang VITALEA : 1. Vitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan min…
Share:
CONTINUE READING

IRON~ PENTINGKAH?

Ramai yang suka ambil lewa bila kita cerita tentang supplement atau vitamin. Its up to them :) Jika mereka mengambil diet yang betul-betul seimbang dan mereka pasti tentang mereka mengambil nutrien yang secukupnya, 100% pasti ya, bukan ragu-ragu. then, you ca…
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

Set Penyusuan

Sebelum cerita panjang pasal produk shaklee ni, saya lagi suka share apa yang saya rasa melalui produk ini. Di entri sebelum ini saya ada janji nak kongsi cerita tentang set penyusuan yang saya ambil. Saya memang cepat penat, stress, kelam kabut dan tak terur…
Share:
CONTINUE READING