Showing posts with label basic H. Show all posts
Showing posts with label basic H. Show all posts
,

KUALI LAMA JADI KUALI BARU, RENTUNG JADI BERKILAT!

Assalamualaikum, Hi korang, lama dah tak up post kan. Sebenarnya saya busy dengan misi detoks. Start pun belum tapi dah busy bagai kan. Haha. Esok baru start detoks. Huwaa..Makan sayur dengan buah je esok. Okla semua mesti nak tahu pasal DETOX tu tapi kita ten…
Share:
CONTINUE READING

EMAS LAMA JADI BARU! KILAT SAMPAI SILAU MATA!!

Sudah jadi kebiasaan saya suka bersihkan emas saya terutama gelang yang saya pakai hari-hari ni. Saya biasa hantar kat MIL saya jer. Nanti dia akan pergi kedai emas dan bersihkan untuk saya. Tapi saya tengok hari ini dah macam karat sangat. Huhu. Macam ada d…
Share:
CONTINUE READING

BASIC H ~ 1001 KEGUNAAN. Tak perlu semakkan rak dengan macam-macam pencuci!

Sebut tentang BASIC H shaklee masih ramai yang tak tahu kegunaan basic H ni..hmm...so saya nak ajak semua berkempen tentang basic H ni. Lepas ni kalau tak ada botol basic H dalam rumah tu maksudnya rumah anda superb clean dah...hehe.. Jom intai dulu kegunaan…
Share:
CONTINUE READING
, , , ,

BASIC H SEBABKAN EKZEMA MENJADI TERUK!! JANGAN GUNA BASIC H UNTUK ANAK ANDA!!

Salam semua, Anda terkejut dengan tajuk di atas?Senyum sudahhhh...:) Title ni bukan dari saya ye, isu ini selalu di gembar-gemburkan oleh sesetengah pihak yang tidak tahu pokok pangkal cerita terus jump to conclusion! Oh saya sangat tidak gemar, tapi kita sen…
Share:
CONTINUE READING

Basic H- Super clean!Super Power

Basic H ini adalah pencuci yang FREE TOKSIK...tanpa bahan tambahan..yang bestnya Basic H boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan.. Kenapa perlu penuhkan rak serbaguna anda dengan pelbagai pencuci? Hanya dengan sebotol Basic H boleh jadi multi task cleaner..h…
Share:
CONTINUE READING