Showing posts with label vitamin c. Show all posts
Showing posts with label vitamin c. Show all posts
,

Vitamin C : Kolagen paling murah dan berkesan

Korang tahu tak, Vitamin C ni pun boleh berfungsi sebagai collagen tau. Ambillah 2 hingga 3 biji vitamin C setiap hari. Pastu share la dekat saya hasilnya lepas 4 atau 6 bulan. Insha Allah marvellous!! Berminat? Hubungi Rehana 0122319979 atau PM saya di w…
Share:
CONTINUE READING

10 FAKTA TENTANG VITAMIN C

Assalamualaikum semua, Sebelum saya lupa, saya nak remind you all ye, bulan ni ada promo Vitamin C shaklee yang sangat popular tu. Bagi saya, vitamin C tu yang buat kulit saya makin cerah dan tidak kusam masa awal-awal saya ambil vitamin C dengan set menyusu …
Share:
CONTINUE READING

GUSI BENGKAK, PUCAT AKIBAT KURANG VITAMIN C DALAM BADAN!

Pernah dengar tentang penyakit skurvi ?  Masa kami belajar form 2 atau form 4 dulu ada topik kesan kekurangan vitamin. Ha, situ kami kenal tentang penyakit skurvi. Masa tu tak arif sangat sebab penyakit skurvi ni selalu orang dulu-dulu yang kena terutaman ora…
Share:
CONTINUE READING
,

SHAKLEE BUAT DOUBLE PROMOSI BULAN INI?? VITAMIN C & VITAMIN E TERLARIS SEDANG PROMO DISEMBER INI!!

Assalamualaikum...Disember sudah membuka tirai...Pagi-pagi lagi kami semua sedang menunggu apakah promo yang bakal shaklee bagi pada bulan ini. Lama sungguh kami tunggu tentang promo bulan ini. Bila keluar announcement...ha...amik...2 promo sekali terus!!! Vi…
Share:
CONTINUE READING
, ,

Vitamin boleh jadi masker untuk hilangkan jerawat???

Jerawat? Jeragat? Memang jadi musuh utama para wanita. Kadang-kadang bila seharian kepenatan, muka pun terabai, lepas tu muncullah jerawat bagai. Tapi banyak customer saya nak kesan cepat untuk jerawat ni..sebab makan vitamin memang selalu ambil masa sikit. S…
Share:
CONTINUE READING
, , , , ,

Bye-Bye to jerawat dan jeragat!

Saya tahu perasaan wanita bila jerawat or jeragat muncul di muka..wah..sangat lah annoying..tak best sungguh..kurang keyakinan diri, asyik fikir macam mana nak hilangkan jerawat tuh..fikir punya fikir, lagi stress dan lagi menjadi2 jerawat tu..hehe...so jom …
Share:
CONTINUE READING